LT EN
non stopas kas vyksta be sustojimo, be pertraukos, nepaliaujamai (Interleksis)
Originalo forma nonstop
Kitos formos non-stop, non stop

Vartosenos pavyzdžiai

Elgiuosi kaip grynakraujis homo lithuanicus. Alkoholis - labai geras būdas nuo visko pasislėpti. Pirmadienis arba antradienis: non stop. Ričardas Gavelis „Vilniaus pokeris", 1990.

Kompanijos „Finnair" non-stop reisai iš Helsinkio nugabens Jus į Bankoką tik per 10 valandų. LR r. 1996.

Košė non stop vasarą Palangoje verda tik savaitgaliais. LR 1997.

Programa „non-stop" prasideda 22 val. ir trunka iki 6 val. ryto. LR 1998.

[...] po 1918 m. milicijos (policijos) vadovai keitė vienas kitą „non-stop" principu, tas pats – naujosios nepriklausomybės laikais [...]. LR (TV) 1998.

Pusę valandos trukusį „non-stopą" užbaigusios „kankanu" merginos vos ne bėgomis lėkė į laivą. Panelė 1999.

„Non stop" [antraštė]. Valstybės saugumo departamento (VSD) veiklą tiriantis Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetas (NSGK) posėdžiauja „non stop", mat rytoj jis turi pateikti savo išvadas. 15 minučių 2006.

Non stop
traukinys [antraštė]. Revoliucinį geležinkelių transporto tobulinimo metodą pasiūlė išradėjas Peng You-lunas iš Taivano. Sumanymas paprastas – traukiniai neturėtų… sustoti stotyse. Lietuvos žinios 2008.

O jau kokia nesąmonė, jei užsisakai planą LAISVAI (Į kitus tinklus nemok. sms ir skambučiai tarp labas 1 ct) tai nebegalioja ta akcija nonstop ir reik mokėt už sms su labas. nesąąąmonė. intern. kom. 2009.

Šiuo metu „Tundros" laikrodis skaičiuoja paskutines valandas, tad mes kraunamės daiktus ir ruošiamės į tris paras truksiantį non stop tūsą. intern. inf. 2011.

Tris paras normaliai nemiegojom, nes non-stop PIXWORDS kapojom. intern. kom. 2013.

Festivalio programos sudarinėtojas Edvinas Pukšta nepatingėjo suskaičiuoti, kad visų į „Kino pavasarį" atvežtų kino juostų trukmė – net 287 valandos ir 39 minutės, vadinasi, visiems filmams peržiūrėti nonstop režimu būtų prireikę net 12 parų. literatūrairmenas.lt intern. inf. 2014.